Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan voeding voor verschillende soorten dieren. Of je nu op zoek bent naar voeding voor je roofvogel, reptiel, kip, paard, hond, lama, sierwatervogel, konijn, schaap of varken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Voor roofvogels hebben we een selectie van voeding die speciaal is samengesteld voor hun dieet, met hoogwaardige ingrediënten die essentiële voedingsstoffen bieden. Onze reptielenvoeding bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je reptiel gezond en gelukkig blijft.

Ook voor kippen hebben we een breed scala aan voeding, van krachtvoer tot legkorrels, om ervoor te zorgen dat ze voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen om eieren te leggen en gezond te blijven. Voor paarden hebben we voeding die is afgestemd op hun leeftijd, activiteitsniveau en gezondheidsbehoeften, inclusief speciale dieetvoeding.

Onze hondenvoeding bevat alle nodige voedingsstoffen die uw trouwe viervoeter nodig heeft om gezond en actief te blijven.

Voor konijnen hebben we voeding die is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die essentieel zijn voor hun dieet, en voor schapen en varkens hebben we voeding die is samengesteld om hun gezondheid te ondersteunen en hen de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben.

Waar ben je naar op zoek?

Hoog in kwaliteit, laag in prijs!

Openingsuren:
Ma & Donderdag: 09.00 - 18.00 
Woensdag enkel via telefonische afspraak af te halen 
Vrijdag: 08.00 - 12.00 
Zaterdag: 08.00 - 16.00 
DINSDAG EN WOENSDAG GESLOTEN

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in als je op de hoogte wil blijven van nieuwtjes